Flash

Experiment

Oprettet: 16. Oktober 2011

Billede af flash portfolio

Dette er et eksperiment jeg lavede efter at have kigget på en masse flash loops. En kreation der vandre forevigt hen af sin linie til mystificerende musik. Musikken er lavet i FL Studio find mere musik her

Mere..

Flash Portfolio

Oprettet: 16. Oktober 2011

Skummel kreation

Jeg var på et tidspunk meget intreseret i Flash 3D inden HTML5 øddelagde det fordi folk begyndte at sige der ikke er fremtid i det og apple f.eks. ikke understøtter flash. Da jeg var interreseret programmerede jeg en 3D menu fra bunden med flashes indbyggede 3D vektor bibliotek og ville bruge det som portfolie. Jeg blev dog ikke færdig og nu er den røget i glemmebogen. Men se det næsten færdige produkt her.

Mere..

Isabella

Oprettet: 16. Oktober 2011

Billede af flash film logo

En gammel film tilbage fra Multimediedesign uddannelsen. Vi havde en uge om annimation og fik 3 dage til at lave et produkt. Jeg arbejdede sammen med Henrik Oldenborg og det her var hvad der kom ud af det. Løbe senen's baggrund er programmeret så den ser tilfældig ud. Den er forskellig hver gang.

Mere..

Mario fødselsdagskort

Oprettet: 7. November 2009

Billede af gruppeprofil

Det er blevet en tradition at jeg laver et fødselsdags kort til min bror fra hele familien. Jeg havde noget tid gået og tænkt på at lave et 2D platform spil så jeg brugte lejligheden til at prøve om jeg kunne. Næsten alt grafikken er fra "Super Mario World 4" jeg har lavet lidt om på baggrunden og så har jeg lavet familien som personer og en pakke resten er Nintendos grafik. Selve spillet har jeg selv programmeret fra bunden.

Mere..

Flash køkken

Oprettet: 16. Oktober 2011

Billede af køkken

Under multimediedesigner uddannelsen skulle vi lave et projekt hvor alle abejdede sammen som et forsøg på at introducere os til den måde man arbejder ude i det virkelige liv. Jeg var en del af vi kaldte support teamet. Fem der stod for at hjælpe de andere og sætte det hele sammen til et produkt. Jeg stod for at sætte alle flash filer sammen og programmere navigationen. Grafikken blev lavet af de andre fra support holdet. Derudover var der en leder. Resten skulle lave indholdet. Det hele foregik over en uge.

Mere..

Gruppe Profil

Oprettet: 7. November 2009

Billede af gruppeprofil

Til det første gruppeprojekt vi lavede på multimediedesigner uddannelsen skulle vi lave en annonym profil der skulle sælge os selv. Vi havde lavet en Belbin test af os selv der fortalte hvilke typer vi var, og det skulle så fremgå af profilen. Dem der var af typen shaper skulle så vælge gruppe medlemer ud fra hvilke typer der der passede godt sammen og de annonyme profiler der var. Testen sagde at jeg var plante og monitor.

Mere..
Om mig | Kontakt mig | © 2009 Silversnail - Chris Nikolajsen